Klarsyn

Klarsyns-aften i Poulstrup med ”Skovtrolden”
Lørdag den 23. oktober holder Skovtrolden, i skikkelse af Niels Worup, klarsyns-aften i klubhuset hos Kloster MC i Poulstrup, hvor han vil fortælle om et liv med særlige evner, som ikke mange kan forstå eller forklare. Niels Worups foredrag er et spændende indblik i hans opvækst, bl.a. som et stærkt sensitivt barn, der allerede fra 5 års alderen begyndte at kunne se afdøde personer, og opleve ting andre ikke kunne se eller forstå. Han fornemmede også stemninger, når voksne talte usandt, men som barn forstod han ikke, hvad det hele handlede om. Niels Worup har også evner, der gør at han kan dufte og høre ting, som andre ikke kan.
Det var dog først i en alder af ca. 45 år, Niels Worup rigtig forstod, hvilke særlige evner han er i besiddelse af, og herfra ændrede hans liv sig markant. Han fandt ud af at han er et medie - også kaldet clairvoyant og healer. Hans liv begyndte nu for alvor at give mening, og han opdagede, at der er en dybere mening, med de ting han gennemgår. Men samtidig med dette begyndte omgivelserne at trække sig væk fra ham, da det kom frem, hvad han kunne og hvilke evner han er i besiddelse af.
Skovtrolden, alias Niels Worup, vil derfor også komme ind på, hvordan det er at føle sig udenfor og mistænkeliggjort.
Skovtrolden vil desuden fortælle om meditationer og om, hvad det gør ved krop og sjæl, og for dem der har lyst til at prøve, vil der blive lavet en fælles meditation.
Ved en klarsynsdemonstration giver Skovtrolden publikum et indblik i, hvad det vil sige at have klarsyn - altså clairvoyante evner, ligesom han vil fortælle om clairvoyance og om hvordan man kan bruge det.
Afslutningsvis vil han fortælle og forklare om healing, som betyder ”at gøre hel”. Healing er en af verdens ældste behandlingsformer, der kendetegnes ved at healeren kanaliserer udefra kommende energi fra noget meget større ind i den menneskelige krop. Der vil også være mulighed at prøve healing denne aften.
Arrangementet afholdes lørdag d. 23. oktober kl. 19.00-21.30 i motorcykelklubben Kloster MC´s klubhus, der er beliggende for enden af vejen Skovager i Poulstrup. Pris for at deltage er 180 kr. og med i prisen er kaffe/the og kage, mens øl og vand kan købes. Interesserede skal indbetale deltagerbeløbet på MobilePay 2837RT senest den 21/10.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.12 | 17:32

Hej alle i kloster mc i ønskes en glædelig jul samt et godt nytår vi ses i det nye år om ikke før kh Leo og Nancy

...
18.10 | 11:21

Hi Kloster MC, jeg prøver lige om jeg kan finde jer på FaceBook. Hilsen Kurt.

...
21.04 | 13:52

på fredag er det tid til at kørre til forrup sommerland .. skal vi mødes kl 10 i klubhuset ? forrup åbner kl.10

...
17.03 | 07:15

Det vil vi da , kom til sæson start den 10/4 kl. 18 og lad os hilse på jer i er meget velkommen.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE