Frivillig bidrag til vores klub

Ved at opkræve kontingent, bevæger vi os bort fra den anderledes Mc-klub, vi gerne vil være og ind på den mere traditionel klub område. Da vi er en ung klub og bestemt regner med at være aktive i mange år endnu, må vi prøve at finde den bedste løsning og den bedste opsætning af klubben, så den kan blive til stor fornøjelse og glæde for os alle sammen. Da der en del udgifter forbundet med at drive en klub, beder vi om frivillige bidrag til hjemmeside, tegning og køb af vores logo, kaffe o.l. Disse udgifter har styregruppen hidtil betalt af egen lomme. Vi havde tænkt, at det frivillige bidrag 150 kroner 2014. 
Vi i styregruppen betaler selvfølgelig det samme. Vi skal også bruge en del penge til indkøb af råvare, når vi er ud for at tjene penge til klubben. Indtil videre har vi bagt pandekage til roeoptilningsdagen i Traktor klubben. Forårsdag i Tylstrup, Fastelavn hos Palle og Lya. Pengene bliver i klubkassen og bruges til gavn for medlemmerne. 
Hvis der bliver et overskud vil pengene blive brugt til grillaften, fest eller måske en bus til en Mc. udstilling. For det frivillige bidrag får man en sponsortrøje med vores logo på. 

Har du lyst til at give et frivillig bidrag til vores klub, så har du mulighed for at betale til Tina, (det er hende der styre kassen) eller du kan sætte ind på konto 

reg.nr. 9070 konto 1622720651

150 kr. for 2014
 
Hvis du overførepenge skal du huske i tekstfelt at skrive dit navn + at  skrive "bidrag"
 
Det skal du for vi kan se hvem der har indbetalt og hvad det er.
 
Hvorfor betale?? Hvad får jeg ud af det??

Ret til at få syet logo på egen vest/jakke til en rimlig pris. Samtidig får man mulighed for at opnå de rabatter, vi som klub, har forhandlet os frem til. Desuden dækker det også kaffe og evt. kage, når vi samles der efter en køretur eller bare en hyggeaften.

Det er selvfølgelig stadig mulig at køre med på vores fællesture, uanset om man ønsker at støtte klubben med et frivilligt bidrag, da vi gerne ser så mange deltager i vores aktiviteter som muligt og til de turer, vi planlægger. Der vil blive forsøgt at lave flere tema-turer hvor vi besøger forskellige steder, Der kan have interesse for os. Vi er altid åben for forslag og ideer om nye tiltag. Ifølge lovgivningen skal der stå i klubbens vedtægter hvad kassebeholdningen skal bruges til hvis klubben opløses. Et evt. overskud tilfalder PV 81, da vi jo har et tæt samarbejde med dem omkring klubhuset.


Med venlig hilsen

Styregruppen Kloster-Mc

 


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

18.10 | 11:21

Hi Kloster MC, jeg prøver lige om jeg kan finde jer på FaceBook. Hilsen Kurt.

...
21.04 | 13:52

på fredag er det tid til at kørre til forrup sommerland .. skal vi mødes kl 10 i klubhuset ? forrup åbner kl.10

...
17.03 | 07:15

Det vil vi da , kom til sæson start den 10/4 kl. 18 og lad os hilse på jer i er meget velkommen.

...
27.02 | 19:42

Hej Kloster folk..
Vil i være venner med MC Frø! ??? Vi er 6 frøer og en haletusse.
Finn og Tina kender et par af de gamle frøer.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE